Greed and Fear

Emotieloos beleggen met machinelearning.

Greed and Fear systeem

Met de Greed and Fear model portefeuille wordt er gehandeld met precies één ES E-mini S&P 500 future, zowel long als short. Belangrijke kenmerken:

  • Limit order met bracket order wordt de avond voorafgaand aan de tradingdag doorgegeven en ingevoerd.
  • Maximaal 1 trade per dag, maar meestal maar een paar per maand.
  • Vanwege de bracket order is er altijd een stop loss aanwezig. Maximaal verlies per trade is vooraf duidelijk. Het bracket sluit de positie ook automatisch als het winstdoel is bereikt.
  • Positie kan soms meerdere dagen lopen, maar wordt altijd gesloten voor het weekend.
 

De getoonde resultaten zijn de netto trading resultaten behaald in de Greed and Fear model portefeuille met precies één ES E-mini S&P 500 future contract. Deze resultaten zijn onafhankelijk bijgehouden en geverifieerd door het tradingplatform Collective2. Alle trading details zijn daar terug te lezen: https://collective2.com/details/112840355 

Het benodigd kapitaal is minimaal de margin verplichting bij de broker voor één ES E-mini S&P 500 future contract. Dit verschilt per broker, maar zal rond de $13000,00 zijn.

Vanaf heden (okt 2020) zal deze model portefeuille ook hier bij Tradersvergelijken.nl te volgen zijn met natuurlijk wederom een 100% onafhankelijke reportage. Voor een volledig maandelijks overzicht kun je bij de resultaten-pagina kijken.

Nieuw: de koppeling met de broker Mexem is technisch afgerond, nu volgen nog de formaliteiten. Profiteer van de extreem lage tarieven en laat de orders van de modelportefeuilles van Tradersvergelijken.nl automatisch doorvoeren. Open daarom snel een rekening bij Mexem en doe mee!

 

Prijzen per maand

Gedurende de eerste 12 maanden geldt er een korting van 50% en zijn de maandelijkse kosten voor deze signalen € 75,- ex b.t.w. Daarna geldt het reguliere tarief van €150,- ex b.t.w. per maand. De kosten voor de SMS service zijn €15,- ex b.t.w. per maand.

Inclusief b.t.w gedurende de eerste 12 maanden: €108.90 Daarna maandelijks € 199,65. Maandelijkse fee is onafhankelijk van ‘investerings-factor’.