Greed and Fear Algorithmic Trading

Greed and Fear Algorithmic Trading

Dit is een compleet nieuwe modelportefeuille welke geheel geautomatiseerd wordt beheerd. Deze vorm van trading noemt men ook wel algorithmic trading. De software verwerkt elke ’tick’ die van de exchange binnenkomt. Daarop draait de analyse en vervolgens kan er ook geheel automatisch actie worden genomen. Er kan een positie worden geopend, of worden gesloten, net afhankelijk van de analyse natuurlijk. Dit gebeurt allemaal zonder menselijke tussenkomst.

Er wordt getrade in futures, voorlopig alleen de E-Mini S&P 500 en Micro E-Mini S&P 500 future contract. Beiden hebben dezelfde koers, maar de Micro variant is in elk opzicht 1/10e van de gewone E-Mini, oftewel $5,- per punt vs $50,- per punt voor de grote. Ook de margin verplichting is 1/10e.

Gemiddeld vinden er 1 á 2 trades per dag plaats. Het algo zal elke trade automatisch doorgeven in een Telegram-group en channel. De group is bedoeld voor discussie over de trades en trading in het algemeen. Het channel zal geheel ‘schoon’ de signalen doorgeven, vrij van ruis. Tip: zet de group op ‘mute’. De trades vinden plaats tussen 9:00 en 22:00 Nederlandse tijd. Alle details over de reeds uitgevoerde trades kun je vinden in een uitgebreide spreadsheet. Daarvan zie je hieronder al een deel ingevoegd.

Nu het mooie: deelname in de Telegram group en channel is gratis! Stuur me even een mailtje ( raoul@greedandfear.eu ) met je 06-nummer of Telegram username en ik voeg je toe. Dan gaan we samen kijken of het algo een mooi track record kan opbouwen.

Je kunt de vorderingen en discussie ook volgen op het forum van mijn.beleggen.com.

Hopelijk tot gauw, Raoul Suurmeijer

 

Greeed and Fear - https://www.greedandfear.eu/  

PS. De modelportefeuille die ik hier in het verleden heb gevoerd, voldeed na ruim 5 jaar niet meer aan mijn verwachting. Die staat nu voor onbepaalde tijd op pauze. Dat was de Greed and Fear ES Daily modelportefeuille

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.